Вълшебно настроение и много танци завладяха Морската градина на Бургас. Национално Сдружение „Младежки Глас” организира за девета поредна година инициативата под надслов „Следвай ритъма 2021 – Let’s dance Burgas“, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас. Младите таланти успяха да демонстрират умения и да включат гостите на града пред Експозиционен център Флора. За всеки участник в събитието имаше изненада и подарък за здравето.



Събитието „Следвай ритъма” беше със специалното участие на София Мазуренко и Мирослава Кискинова от Спортен център “София” - Бургас, които направиха стречинг, пилатес и табата. Zumba инструктори бяха Аксиния Николова и Стефка Граматикова. В събитието взеха участие и Xplosive gym, СК ”Сентоки-Бургас”, Танцово Студио 29 със салса и Hip-Hop Dance, и Спортен брейк клуб “Black Style Squad”. Специално за парти настроението се погрижи DJ Double D.

„Честит международен ден на младежта на всички младежи в цялата страна. Бъдете винаги така истински, борбени и успешни и най-вече - бъдете себе си. Вие можете да постигате всичко приятели, защото всеки един от вас има потенциал и никой не може да ви спре да постигате мечтите си. Каузата ни да помагаме и да променяме света към по-добро прави всеки ден обществото в България по-силно и дава мотивация на младите да вървят напред и да постигат успехите, които заслужават. Младите в България могат” каза националният лидер на НС „Младежки Глас” Тодор Йосифов.

Проектът “Стъпка напред ЗА здравето” е по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2021 г., Направление 3, финансиран от Министерство на младежта и спорта. Договор №25-00-29/22.03.2021г. , НПИМД-Н3-Т4-001/2021.