За първи път в страната ни предстои да бъдат връчени годишните награди за Стенд-Ъп Комедия “Golden Mic Stand-up Comedy Awards”. Грандиозното събитие ще отличи най-добрите професионални стендъп комедианти, като един от тях ще си тръгне с 31-сантиметрова златна статуетка, с приблизително тегло от 2 кг., изработена от същите материали и със същата технология, използвана още в Антична Гърция, с която се извайват и небезизвестните Оскари. Една истинска титла, която да отличи най-заслужилите артисти.

Финалите ще се състоят в периода 29-31 юли в Бургас, а любезен домакин на събитието е сцената на HashtagPAVILION (до Моста). Жури ще бъдат лица от шоубизнеса, доказали се артисти, писатели и водещи, хора вряли в котела и изплували на повърхността му, а именно Иво Сиромахов, Мария Игнатова и Димитър Туджаров - Шкумбата. Те ще имат нелеката задача да изберат най-добрия сред най-добрите, оценяйки 20-минутен сет от шоуто, с което всеки от комедиантите се е регистрирал за участие.

* Предварително изтеглен жребий определи реда на представянето на сцена, а именно:

--- 29 ЮЛИ ---
V for Venetta 19:00 ч.
Дими Деянски 19:25 ч.
Александър Маринков 19:50 ч.
Деница Кючукова 20:15 ч.
Donald Mc Nair 21:00 ч.
Георги Кючуков 21:25 ч.
Олга Павлова 21:50 ч.

--- 30 ЮЛИ ---
Иван Динев - Устата 19:00 ч.
Митака Беше Прав 19:25 ч.
Ник Киров 19:50 ч.
Миро Симеонов 20:15 ч.
Памела Трифонова 21:00 ч.
Димитър Иванов - Капитана 21:25 ч.
Юлия Коларова 21:50 ч.

Водещи на Golden Mic Awards'21 ще бъдат Васил Бовянски, Ивайло Рогозинов и Тони Карабашев от ХаХаХа ИмПро - първата професионална трупа за импровизационен театър в България с 12-годишна история. Тяхната невероятна харизма и ненадминати импровизационни умения, в съчетание с изключителната им работа в екип, правят триото толкова подходящо за тази отговорна мисия.

29 и 30 юли ще бъде същински празник за почитателите на това изкуство, които ще могат да се насладят на 20-минутни сетове от шоутата на финалистите, а на 31 юли ще се състои гала вечерта, в която ще бъдат наградени най-добрите. Веднага след церемонията комедиантът, спечелил първия Златен микрофон, ще изнесе цялото си шоу, за да постави гвоздея в програмата на събитието. Всяка вечер след 22:00 ч. ще завършва с афтърпарти и вход свободен, където ще може фенове и артисти да се срещнат и разменят няколко думи в неформална среда, а хората, които ще се грижат за музиката през този период, ще бъдат DJ Stenly (29 и 30 юли) и DJimmy (31 юли).

* Информация за билетите:

29 и 30 юли – 10 лв.
* Билети ще можете да закупите САМО и ЕДИНСТВЕНО на входа на самото събитие, като билетите не ви гарантират седящо място.
* * Резервации за билети няма да бъдат приемани. Настаняването ще става по реда на пристигане.

31 юли – 20 лв.
* Билети можете да закупите online на адрес https://epaygo.bg/6339594183, като ще бъдат пуснати само 70 билета в продажба и повече няма да бъдат продавани след тяхното изчерпване.

Готови ли сте за най-голямото комедийно събитие това лято?
Следете за актуална информация на сайта www.GoldenMic.Eu и в нашите социални канали във Facebook и Instagram.