Родители от София изказаха своята най-голяма благодарност към служител на бензиностанция „Петрол“ в Несебър. Семейството е било на почивка в морския град, като при тръгването си от хотела, е възникнала ситуация, при която в опасност е било детето им. Реакцията на служителя Донка Иванова е предотвратила опасността и е върнала усмивките в семейството. Ето какво разказват родителите в групата „Шофьори Несебър“:

Ние сме от София и до вчера бяхме Ваши гости, в хотел, в кв. Черно море!

Влизам в тази група, за да изкажа публична благодарност към Ваш местен жител! Дори това е малко!..

Вчера, 25.07. - Неделя, напуснахме хотела, в който бяхме отседнали за няколко дни. Докато аз оправям сметките вътре, а съпруга ми намесва багажа в семейният ни автомобил на паркинга заедно с децата ни, дъщеричката ни, която е едва на 1.5г (скоро проходила) и която "уж" беше под зоркият поглед на тати, се откъсва от него и се запътва към пътното платно. Точно срещу хотела се намира, бензиностанция Петрол. Дели ги само едно главно пътно платно с луди шофьори.

В този момент, служител на бензиностанцията, съзрял дъщеря ми, която вече е достигнала и стъпила на платното. Остава всички коли, които зарежда и се втурва, пресичайки и спирайки всички коли по платното, за да спаси живота на детето ми...... Чуват се само свистене на спирачки, но детето ми е живо и здраво в ръцете на тази жена, която в същото време беше разплакана и също толкова уплашена, колкото и детето ми!

Разбира се, благодарих й лично, но и това е малко! Служителят се казва, Донка Иванова, поне това пишеше на табелката й!

Благодаря Ви, Донка! Оставаме Ви задължени за цял живот! Бъдете живи и здрави и благословени цялото Ви семейство!

Вие, рискувахте живота си, за този на детенцето ми!

Прибрахме се живи и здрави от морето, благодарение на Вас!