По инициатива на „Индустриален и логистичен парк –Бургас“ АД, в партньорство с КНСБ (Конфедерация на независимите синдикати в България) и с подкрепата на Община Бургас, в петък ще се проведе бизнес форумът „Добрите практики между синдикатите и бизнеса“. Сред официалните гости на събитието ще бъдат президентът на КНСБ - Пламен Димитров, експерти от централата на синдиката и представители на Община Бургас.

Форумът ще се проведе на 23.07.2021 г., от 09.00 часа, в административната сграда на „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД на адрес: ул. „Крайезерна“ №155, гр. Бургас.

ПРОГРАМА

Началото е в 09.00 ч.

1. Основни предизвикателства в социално-икономическата област (Пламен Димитров - Президент на КНСБ)

2. Пазар на труда, програми и мерки за подкрепа на бизнеса, в т.ч. за подкрепа и запазване на заетостта, квалификация и преквалификация на работници и служители (Диана Найденова - Консултант на Президента на КНСБ по политиките на пазара на труда)

3. Безопасни и здравословни условия на труд (Огнян Атанасов - Национален секретар на КНСБ, Отдел „Безопасност и здраве при работа, Екология“)

4. Стъпки за повишаване на финансовата култура на работниците и служителите (Пламен Нанков - Вицепрезидент на КНСБ)

10:45 - Кафе-пауза

11.00 – 12.30 ч. – Неформални индивидуални двустранни срещи по теми, представляващи интерес за фирмите

Участието в събитието е безплатно! Желаещите да присъстват трябва само да го потвърдят на следният имейл: p.ivanov@industrialpark-burgas.bg