Малко Търново отправи предизвикателство от малкотърновци към малкотърновци, за да бъдат заедно на Коледа, независимо в кои краища на страната и на света се намират. Със свое емоционално видеопослание хората могат да поздравят близките си, с които не могат да се съберат в този сложен момент на епидемична обтстановка. Предизвикателството, което ще стопли сърцата на местните жители и ще даде неповторимия Коледен дух, отправи кметът на странджанската община Илиян Янчев.

„Всяка година по време на коледните празници града се съживява от онзи особен коледен дух, който носят със себе си нашите гости, деца и близки, които се прибират у дома. Тази година е различна, много ще решат да си останат вкъщи, предпазвайки по-възрастните си близки, пък и себе си. Понеже малкотърновци има във всички краища на света искам да отправя към вас едно предизвикателство, което ще ни събере въпреки ограниченията и ще създаде във всички ни усещане за единност.“, обяви той.

Ето и как може да участвате:

НЕКА ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ, ДА ЗАПИШЕ СВОЕТО ВИДЕОПОЖЕЛАНИЕ И ДА ГО ИЗПРАТИ ДО 18 ДЕКЕМВРИ!

КАЖЕТЕ ИМЕТО СИ, ОТКЪДЕ ИЗПРАЩАТЕ ПОЗДРАВА, АКО ИСКАТЕ ПОЗДРАВЕТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ КОНКРЕТНО!

НА БЪДНИ ВЕЧЕР, НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА „МАЛКО ТЪРНОВО- ПРАЗНИЦИ И СЪБИТИЯ“, ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНО ОБЩОТО ВИДЕОПОЖЕЛАНИЕ ОТ МАЛКОТЪРНОВЦИ ЗА МАЛКОТЪРНОВЦИ, КОЕТО ЩЕ СЪДЪРЖА ВАШИТЕ ИЗПРАТЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ!

Изпращайте своите едноминутни клипчета в съобщение до страницата ни Малко Търново - празници и събития, ще потвърждаваме тяхното успешно получаване персонално https://www.facebook.com/praznicimt/inbox

изпрати Днес в 7:32 ч.