Елизабет Методиева: Потресена съм! Бой и опашки в моловете вчера, сторита за “чао” с кръчмите

img

От Фейсбук страницата на журналиста Елизабет Методиева:

Бой и опашки в моловете, вчера... Сторита как народа си взима “чао” с кръчмите и кючеци по масите.... Без да се замислят, че има хора, които в този момент си взимат сбогом с живота, заради гадния вирус.... Та само да питам : “Вие сериозно ли?”

Явно Бай Ганьо не осъзнава сериозността на проблема и дано не ви дойде до главата и до семействата ви, за да осъзнаете, драги ми веселушки!

Потресена съм!

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Ядосан
    2020-11-29 12:43:33

    Елизабет Методиева, Вие сериозно ли ...? Да сте чували израза "Не е луд, който яде баницата, а който им е дава". Ще го преобразувам като за Вас "Не са виновни пазаруващите хора, а тези които са разрешили Черния петък". Хората са с намалени финанси и разбира се, че ще използват максимално деня с намаленията. И един въпрос, считате ли, че ако празнуващите спрат да танцуват, умиращите ще се оправят? Едва ли са казвали "Чао", по скоро за тях живота продължава, независимо, че такива като Вас, искат да го спрат, да го променят, да ни убедят, че абсурда е новото нормално. НЕ, в живота ни няма нищо животопроменящо. Има един вирус, който ще остане за винаги част от ежедневието ни и ще живеем с него, не зависимо, че Вие сте против.

Най-новото

Актуални теми

Убийство в Карнобат

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас