Фитнесите и залите за групови тренировки в Бургас вече превключват на нов режим, след като трябва да преустановят дейността си от утре заради новите мерки срещу КОВИД 19. Най-адаптивните от тях още отсега са готови да пускат онлайн излъчвания по пилатес, кръгови тренировки, йога, каланетика и други. Част от тях вече имат опит в това от пролетта, когато за първи път бяха поставени в подобно положение.

рябва да затворим Студио СОФИЯ Бургас - спортна зала, масажи, козметик, диетолог

Всички активни карти и абонаменти ще бъдат замразени. Но ние ще продължим да работим онлайн заедно с Вас! Всички детайли ще напишем най-скоро. И очаквайте от 30.11 маратон безплатно "Нова Година - Нова Ти", обявиха от студио София в Бургас.

От спортна зала в СМК също вече са готови с реакцията си. “Скъпи наши приятели и клиенти, както може би знаете, ситуацията в държавата засегна, за пореден път, и нашата дейност. Надяваме се всичките тези мерки да дадат очаквания резултат и живота на хората да продължи без страх и несигурност от бъдещето. Най - важното на този етап е да запазим здравето, физическо и психическо, както и да продължим да вярваме в добрите дни, които предстоят. Ние, екипът на спортна зала СМК ще продължим да се грижим за вашия тонус и здраве през предстоящите дни на изолация. Ще подготвим онлайн тренировки, които ще бъдат достъпни за нашите редовни клиенти.”, реагираха от екипа, водещ тренировките в залата.

От „Атлетик фитнес“ заявиха, че всичките активни карти и абонаменти ще бъдат замразени от 28.11, като съответният оставащ период ще бъде автоматично добавен и клиентите ще могат да си го ползвате от първия ден, в който отново отворят.

Някои треньори пък предпочетоха да изпреварят събития и струпването на много хора, като още в началото на нарастващата заболеваемост предпочетоха да извадят хората от залата и да продължат да поддържат спортния им дух с онлайн тренировки. Седмици наред вече успешно подобен метод се прилага с тренировката по денинетика – съчетание между пилатес, йога и стреминг която се провеждаше в спортен център „Славейков“.