Познавате ли ги! Вандали потрошиха фигурката на детенце, която помага на шофьорите да внимават на входа на Морската (ВИДЕО)

img

Община Бургас и ОД на МВР ще бъдат много доволни, ако някой разпознае "смелчаците" в това видео и се обади на 112. Чудесно ще е да чуем тяхното обяснение за стореното.

Това, което ще видите, е "героично" потрошаване с карате кик на 3D фигурката на детенце при входа от к-с "Лазур" към Морската градина, която заостря вниманието на шофьорите да спират на пешеходната пътека.

Тези младежи със сигурност не са за затвора, но призоваваме родителите им да вземат НАЙ-СТРОГИ мерки за тяхното възпитание. Всъщност, ако не разговаряме с децата си, обяснявайки им търпеливо кое е редно и кое не, Бургас ще продължи да плаща стотици хиляди левове годишно за възстановяване на нови или по-стари, но съвсем годни елементи на градската среда.

Напомняме на всички потенциални вандали, че Общината ще продължи да разширява мрежата си за видеонаблюдение през следващите години, а тя никак не е малка по обхват и сега!

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Solaris
  2020-08-17 00:52:53

  Безплатни електронни книги: https://bg-biblioteka.blogspot.com burgasinfo.com

 •  
  байо
  2020-08-12 08:50:37

  Надявам се, като ги хванете да можете да ги накарате да платят за стореното най-малкото с обществено полезен труд. Предлагам да им излеете 10-ина фигурки в цял ръст от гипс и да ги накарате да оцветяват с боички насред центъра на града.

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"