Най-вълнуващата нощ на остров Св. Анастасия: Уникалните Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет се превърнаха в любимци на публиката

img

Завладяваща островна вечер преживя публиката на Св. Анастасия.

В последния ден на юли на сцената на малкото късче земя в Бургаския залив властваше не друг, а неповторимата Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет. Чаровната Милица с лекота влизаше в различни роли и музикални стилове, пеейки на безброй езици и карайки най-известните филмови персонажи да оживеят. Как звучи обяснението в любов в Англия, Америка, Италия, Испания, Германия и България, как са я карали семейство Флинстоун в каменната ера, в опасност ли са 101 далматинеца – с тези истории музикантите накараха по лицата на публиката да се появят широки усмивки, а аплодисментите да не спират.


В репертоара на концерт-спектакъла бяха включени песни от „Амадуес“, „Зеленият път“, „Маската“, „Семейство Мейзга“, „Индиана Джоунс и Храмът на обречените“.

Милица и Михаил Йосифов-секстет дотолкова харесаха на публиката, че никой не искаше да слязат от сцената и се връщаха на бис два пъти.

Концертът „Живот като на кино” се състоя с подкрепата на една от най-големите медицински лаборатории в страната – „ЛИНА”, която не веднъж е подавала ръка на изкуството.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”