Държавното предприятие „Пристанища инфраструктура“ търси наематели на площи в Конгресния център в Зоната за обществен достъп на бургаското пристанище. Обявлението е публикувано в сайта на предприятието, а от документацията става ясно, че към този момент се отдават пет помещения от по стотина квадратни метра за срок от най-малко пет години.

Офисите, уточняват от ДППИ, могат да се използват единствено съобразно предназначението им, а именно за извършване на търговска дейност – за офис, образователни и научни цели. Търгът ще се проведе на 16 октомври 2020 година от 14.30 часа в сградата на държавното предприятие в Бургас. Предвидена е и възможност за огледи преди наемането, но само за кандидатите, които са платили таксата за участие в процедурата.

Най-скъпо излиза наемането на офис от над 350 квадратни метра – около 4 600 лева на месец. Краен срок за внасяне на таксата за участие в търга е 12 октомври, тази година. Тръжната документация се получава срещу представен документ за заплатена цена за документацията в сградата на Клон – Териториално поделение „Пристанище Бургас“ на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ на ул. „Ал. Батенберг“ 1.