Кметът на Бургас Димитър Николов пред актива на ГЕРБ в Стара Загора: Нашият регион е конкурентен да привлича инвеститори!

img

Светът е в изключително тежко положение. Какво се слува в България? Нашите противници признаха, че правителството се справи успешно, реагирайки бързо с изключително стриктни мерки, запазвайки най-вече живота, след това здравето на българската нация от корона епидемията. Заради глобалните прекъсвания на икономическите доставки и пътища в света, в момента големите компании започват да преструктурират своя бизнес, вадейки големи активи и мощности от Китай. Ние в България, ако сме най-големите наивници и глупаци, ще подължаваме да си дестабилизираме обстановката, атакувайки правителството, търсейки предсрочни избори, а трябва да се случи точно обратното. Това заяви кметът на Бургас Димитър Николов, който е и зам. председател на ГЕРБ, по време на среща с актива на партията в Стара Загора. На нея присъстват и премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев финансовия министър Владислав Горанов и други.

„Дори нашите опоненти в момента трябва да подкрепят управлението на държавата, защото за инвеститорите са нужни няколко сериозни фактора: стабилна икономика и фискална политика, правова държава, пазарна икономика и политечска устойчивост. Това е шансът в момента на България, на Балканите - с изключително добрите контакти на премиера с лидерите на съседните държави, Балканите да привлекат инвеститопи, това е шансът на целия този регион: Пловдив- Стара Загора – до морето. Скоо имахме среща при вицепремиера Дончев за цялата тази зона Пловдив,Хасково, Сливен, Ямбол и Бургас – трябва да се рекламириаме с перфектната инфраструктура, защото в моента можем да кажем, че с двете магистрали, с международните летища, пристанището, с дорите икономически връзки между градовете, ние сме конкурентни да привличаме големи инвеститори.“, каза още бургаският кмет Димитър Николов. Той подчерта, че това може да се случи, ако популистите не вярват на измислени съчинения, снимки и записи.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    ГРАД КОЗЛОДУЙ
    2020-06-20 14:05:58

    флагман пак ме блокираха без причина редно ли е

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав