Марешки затваря бензиностанциите си! Бил възмутен от спекулата

img

Аптеките станаха най-големите спекуланти в държавата. С цените на медикаментите не може да се спекулира - те се контролират. Никой не обели обаче дума за горивата.

Това заяви пред bTV лидерът на партия "ВОЛЯ" и собственик на бензциностанции и аптеки в страната Веселин Марешки.

"Отвратен съм от това, което се случва в държавата в момента. В аптеките няма спекула. Защото нещата, които нямат пределни цени, се продават и в супермаркетите", коментира Марешки.

Той обаче е възмутен - никой в държавата не обелил и дума за горивата.

"Премиерът само тихичко каза, че това не е нормално. Международните цени на горивата са сринати, но по бензиностанциите у нас са същите. И аз ще се откажа. Ще затворя бензиностанциите си. Да си купуват гориво при цена 2.2. лв, при положениу, че струва 1.70 лв", възмути се Марешки.

Той коментира и нарушението на мерките за разпространение на коронавируса в парламента.

"Не приеха на първо четене нищо, което е важно. Животът и здравето на хората е важното. Наредили се един до друг 240 човека - най-активните, които комуникират с много хора. Децата учат дистанционно, а ние не можем ли? Депутатите на "ВОЛЯ" спазват закона", категоричен беше Марешки.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Вал
    2020-03-18 21:25:43

    Господинът действа по своему манипулативно и типично за него. Не ме интересуват бензиностанциите му. Там лъха на фалш. То не бяха горива от една ликвидирана заради гешефти фирма Полисан, чийто главен технолог се обеси преди време, преполага се защо, то не бяха разни съмнителни складове, горива със съмнителен произход. Защо не си гледа фармацията? Относно цените, към днешна дата в бензиностанции, например в Русе, бензин или дизел са около 1,82-1.83 лв/л., а в една е още по-евтино. Всеки може да избира. Този е досаден ялов политик.

Най-новото

Актуални теми

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас