Доган нахъса актива, поиска прошка за минали грешки

img

Почетният ният председател на ДПС - Ахмед Доган, който изключително рядко се появява в медийното пространство, направи лично обръщение към членовете и симпатизантите на партията в навечерието на изборите за ЕП. Обръщението е публикувано на сайта на Движението за права и свободи.
Още по темата
ДПС "залага на младите", представи листата без Пеевски

Ето целия текст на обръщението:

Скъпи съмишленици!

Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност.

т възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето.

Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!

Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен. И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим!

Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят!

Бъдете благословени!

Винаги ваш: Ахмед Доган

Ахмед Доган е основател и дългогодишен лидер на Движението за права и свободи. През 2013 година, по време на VIII национална конференция на ДПС в НДК, той официално се оттегля от активната политика и заема поста "почетен председател" на партията. Оттогава той се появява изключително рядко.

В края на всяка година той прави традиционен прием за елита на ДПС в т.нар. "Боянски сараи", в които държи речи за бъдещето на организацията и нейното място в българската и европейска политика.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?