Диян, който от часове заплашва да се хвърли от УМБАЛ Бургас, затворен в коридора с психоложка и полицай. Казал, че не иска нищо

img

Диян, който от часове заплашва да се хвърли от прозорец на втория етаж на УМБАЛ Бургас, няма искания. Младият мъж изправи на нокти полиция и психолози, които беседват с него изключително динамично. Преговорите се водят от жена – психолог и полицай. Те са изолорани в коридор на Реанимация и до тях други хора и пациенти нямат достъп, за да не провокират Диян да скочи. Майката и сестрата на мъжа също са там, но той не желае да говори с тях, комуникира само с полицията. Още в самото начало, след като се е качил на прозореца, Диян е бил попитан какво иска, какво е неговото желание, но той е отговорил с краткото: „Нищо!”. Мъжът, който е гол и по памперс, ту си прибира краката в коридора на болницата, ту заплашително застава до прозореца в готовност всеки момент да полети от там. Той наблюдава терена под прозореца, прикляка и от време на време пали цигара. Впечатление прави и изкъртеното тяло на климатика в близост до прозореца, като не е ясно дали първоначално мъжът не е стоял върху него.

Диян се е озовал в Реанимацията на УМБАЛ Бургас след предишен опит за самоубийство. Според източници на БургасИНФО той има психологически проблем.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018