„Пожелаваме успех на кандидат-президента на Реформаторския блок Трайчо Трайков. За нас четирилистните детелини винаги са носили късмет, но на тези избори най-късметлийската ще е със седем листа”, казаха членовете на пенсионерски клуб „Детелина” в Маринка. Снощи общинският съветник от Реформаторския блок Тошко Иванов и областният координатор на БЗНС Дойчо Дойчев запознаха жителите на селото с политическата платформа на кандидат-президентската двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев.

„Трайчо Трайков е доказал, че притежава висок морал и не се поддава на никакъв натиск. Той е единственият десен кандидат-президент на тези избори, който има авторитета да поставя интересите на страната на първо място, затова заслужава доверие”, заяви Тошко Иванов.

Домакини на срещата бяха представителите на земеделската дружба в село Маринка.

„Ние имаме изключително достоен кандидат както за президент, така и за вицепрезидент. Ген. Съби Събев е уважавана личност и в годините е доказал своята пронатовска и проевропейска ориентация”, заяви Дойчо Дойчев.

Жителите на Маринка се обърнаха с молба за съдействие и към общинския съветник Тошко Иванов. Те поискаха да бъде ускорено строителството на открита сцена до пенсионерския клуб, за която има създаден проект. От своя страна Иванов се ангажира да провери дали обектът е включен в строителната програма и бюджета на община Бургас за следващата година.