Астрологът Филип Филип вещае нови кръвопролития във Франция и Белгия. "Вероятността по целия свят да се реализират големи пожари, взривове, аварии на машини и сериозни катастрофи, е много по-голяма от нормалното", пише той в последната си прогноза, публикувана на astrologia.bg.


На 16.09 се случва частично лунно затъмнение, което е свързано с напрегнат правоъгълен триъгълник, образуван от Слънцето, Луната и Марс. Заедно с това са налице точен 90 градусов ъгъл между Сатурн и Нептун и опозиция между Венера и Уран. Тези съчетания показват, сложна космическа обстановка, като емоциите на хората и нормалния им живот са подложени на опасност.

Вероятността от кръвопролития в Франция и Белгия и по целия свят да се реализират големи пожари, взривове, аварии на машини и сериозни катастрофи, е много по-голяма от нормалното. Хората и народите трябва да се предпазят умишлено от агресивното поведение и да направят всичко възможно да намалят риска от глупави инциденти и крайни емоции.

Специално в Англия или Франция са възможни крайни и ексцентрични изяви на хора, които искат да изразят факта, че не живеят в адекватен свят. Политическото напрежение в САЩ и държавите от централна Азия ще се повиши на базата на лъжи, конспирации и далавери.

Сеизмичната активност по света няколко дни около лунното затъмнение ще е повишена с РИСК-КОД ОРАНЖЕВО. Според метода на информационно проектиране на космически процеси като събитията на Земята не са налице опасности от сеизмичен порядък спрямо България, но тъй като скоро имаше земетресение в Македония, РИСК-КОД ЖЪЛТО-ОРАНЖЕВО за югозападна България е налице. Надявам се геофизичните и сеизмичните служби от БАН да анализират газ радон и да дадат изпреварваща информация също.

В този период от време, емоционалните процеси се обострят и влизат в екстремум. Не е разумно да се взимат важни решения в моменти, когато символа на Душата влиза в сянката на Земята. Любовните отношения трябва да бъдат съзнателно хармонизирани и да не се допускат илюзорни действия и мисли.

В духовно отношение е показано, че ако се действа в хармония с Ангелския свят и възвишените вибрации на Космоса, има шанс да се преодолеят редица опасности и конфликтни ситуации както в личен, така и в общо човешки смисъл.