Областният лидер на „Български възход“ в Бургас Стоян Грозев подаде документи за регистрация на листата на партията в Районната избирателна комисия за предстоящите парламентарни избори. Той е водач в списъка с кандидат-депутати.

„Листата на „Български възход“, както винаги е пълна. Както винаги - всеки един от нея има пълното основание и качества да бъде водач. В листата са хора, които със своята нетърпимост към това, което се случва и желанието да променят нещата в държавата, се включват в тези избори.“, каза Стоян Грозев. Според него вече не трябва да има „сглобки“, а да се върне нормалността в държавата.

„Нашите кандидати ще бъдат гарант, че случайно попаднали хора в Народното събрание няма да се упражняват върху Конституцията на Република България и ще върнат нормалността в политиката, като на първо място винаги ще поставят интересите на България, а не на посолствата. Над 40 % от имащите право на глас заявяват, че ще гласуват за партия различна от тези, които бяха в 49-то Народно събрание. Това, както и разочарованието от последното управление и стремежа на хората към справедливост ни дават увереност, че „Български Възход" ще бъде част от следващото Народно събрание.", допълни водачът на листата Стоян Грозев

Пълната листа на „Български Възход" за МИР 02 Бургас:

1. Стоян Грозев

2. Явор Жеков

3. Мариела Кирова

4. Асен Бонджев

5. Радослав Петков

6. Гошо Атанасов

7. Ангелина Мерджанова

8. Тони Бояджиева

9. Гено Иванов

10. Николай Костов Стоянов

11. Кремена Кънчева

12. Диман Панчев

13. Ренета Вефа

14. Пламен Георгиев

15. Александр Станков

16. Марийка Христова

17. Александър Станчев

18. Димитър Калоянов

19. Стела Петкова

20. Пламен Пенев

21. Николай Манолов Стоянов

22. Валя Георгиева

23. Мартин Митев

24. Радка Георгиева

25. Любомир Ламбрев

26. Биляна Михова

27. Кристиян Косев

28. Георги Кузманов