Да може на тези реформи, които предложихме преди да се разпадне ротацията, да им сложим дати, за да се случат реално. Реформи без дати са само голи пожелания. Това заяви в Бургас съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Той беше в града с Асен Василев и бившия регионален министър Андрей Цеков за среща с актива. Разговорът им се състоя в зала в Конгресния център. На нея домакини бяха новите лидери на партията в Бурагас – Емил Соколов, който е областен председател, както и Георги Перпелиев – на общинското ръководство.

Както вече съобщихме акад. Николай Денков ще е най-вероятният водач на листата за парламентарните избори в Бургаски реигон. Националният съвет на ПП ще подреди останалите кандидат-депутати във вторник.

„Нека да видим каква е програмата на г-н Борисов, до момента такава не сме видели. Двете правителства, които се формираха след тези 6 пъти избори, бяха на ПП и работиха по наша програма. Нека да видим хората кой ще изберат, след което ще се види с кой ще работим. Г-н Борисов не е в положение да поставя условия. Първото нещо, което г-н Борисов трябва да отговори, е дали ще с откачи от зависимостите от г-н Пеевски.“, каза още Кирил Петков.

Новият общински лидер на ПП в Бургас Георги Перперлиев

Областният лидер Емил Соколов