Заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев отново ще води листата в Бургас за предстоящите парламентарни избори. Днес тя бе представена на пресконференция от народния представител Борис Аладжов, на която присъстваха и общинските съветници Александър Койчев, Виктория Върбанова и Мариян Иванов, както и председателят на структурата в Несебър Звезделина Каравелова.

Втори в листата за Бургас ще е отново Борис Аладжов, трета ще е Звезделина Каравелова, четвърти – заместник-председателят на общинския съвет в Бургас Александър Койчев, пети – председателят на „Възраждане“ – Поморие Димитър Петков, шеста – председателят на „Възраждане“ – Приморско Снежана Йорданова, седма – заместник-председателят на „Възраждане“ – Бургас Виктория Върбанова.

Листата е от 17 души, като са представени 10 от 11 общини, където имаме структури, посочи Борис Аладжов.

Основните ни насоки в кампанията ще са борбата с демографската криза и икономическото развитие на региона“, посочи Александър Койчев.

Звезделина Каравелова добави, че е нужно да се обясни на хората не само важността от парламентарните, но и от европейските избори, защото много хора не са запознати нито с механизма на избор на евродепутати, нито в това кои са били българските представители до момента.