Страховити динозаври възкръснаха в Бургас и ще радват малки и големи от 13 април до 15 септември. Изложбата на “Дино парк” представя 25 страховити чудовища от праисторическите времена и ще бъде в парк "Езеро" до конната база.

Всички експонати са копия на съществували преди милиони години динозаври, като за направата им е използвана кожа с цвят, максимално доближаващ се до реалния. На всеки динозавър е поставена табелка на български и английски език с информация за размерите му, кога е живял и кои райони е обитавал.

Сред най-огромните животни, които са представени в изложбата са тиранозавър, брахиозавър, дилофозавър, анкилозавър, стиракозавър, пахиринозавър, паразауролоф, спинозавър и други.

Освен впечатляващите динозаври, експозицията разполага и с допълнителни забавления като автомати с различни атракции, пързалка, сувенири др.

Малчуганите до три години ще влизат безплатно, а за тези от 3 до 12 г. билетът ще струва 12 лв. Над тази възраст цената е 15 лв. като има семеен билет за трима от 35 лв. и за четирима от 45 лв.

Часовете за посещение ще бъдат от 10.00 до 20.00 часа, всеки ден.

Още информация на https://www.facebook.com/p/DinoPark-Bulgaria-100088712860493/