"Бил ли е Антон Хекимян лична къртица на Бойко Борисов в Би Ти Ви? Защото сега виждаме как телевизията трябва да носи отговорност за нещо, което вероятно не е нейно решение. В Би Ти Ви има свестни журналисти и те не бива да се червят заради това, че вероятно Бойко Борисов е имал лична къртица и то на най-високия пост - новините".

Това коментира лидерката на БСП Корнелия Нинова относно кандидатурата на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян. В събота сутрин журналистът обяви, че напуска медията, а по-рано днес стана ясно, че именно той се впуска в битката за столицата от партията на Бойко Борисов.

"Понякога, като гледаме вечер новините от парламента, оставаме с впечатление, че не сме били през деня в този парламент. Толкова са манипулативни, изкривени и това е години наред. Означава ли това, че Хекимян е персонално човек на ГЕРБ години наред?", попита тя.

Нинова се усъмни, че има предварителна договорка кой да вземе София на местните избори. "Спазарил ли е и София? Продал ли е София с тази кандидатура друг да спечели срещу ангажимента да не рови Фандъкова, Орлин Алексиев и цялата корупционна схема в общината години наред", попита тя.