„Изправи се.бг! Ние идваме“ подаде документи за регистрация на листата си с кандидат-депутати в Районната избирателна комисия (РИК) – Бургас днес за предстоящите парламентарни избори. Водачът отново е Живко Табаков, но има известни промени в подредбата на имената. Адвокат Драгомир Ошавков отива на 28-мо място, който беше депутат след вота на 4 април.

„Смятам, че селекцията на отбора е много по различна. Колегите, които решиха да не участват в тези избори, остават в нашия екип, ще работят мотивирано. Имаме нови имена. Последният анализ на изборите показа, че сме много добре представени в морските общини. Едни от най-сложните общини са Руен, Сунгурларе, Карнобат и Айтос, затова този път сме положили особени усилия. Сред нас е Дахил Селим - първият кмет на община Руен от зората на демокрацията. Този път реши да участва активно. „ каза Живко Табаков.

В листата е и Мария Маркова – общински съветник в Бургас. Освен д-р Людмил Илиев, който е ветеринарен лекар, се включва и негов колега - д-р Владимир Стойчев.

Имаме стратегически промени в подредбата на листата – Драгомир Ошавков остава част от нашата листа. Николай Стоилов ще бъде на трето място. Листата има амбицията не само да постигне същия резултат, но и много по-добър. Драгомир Ошавков ще бъде на последното 28 място. То е знаково за нас, преценихме че то е от най-важните“, каза още Табаков.

Габриела Гоцкова от пето отива на четвърто място. Цветелин Георгиев няма да бъде в листата.