Благодаря на моята партия, която доказа, че може да се справи прекрасно. За първи път работихме така, както трябва да работи една партия. Отново доказахме – за пети път спечелихме парламентарни избори. Това заяви тази нощ премиерът Бойко Борисов след първоначалните неофициални резултати от парламентарните избори

Преди 15 години пометохме всички. Разбирам огромното самочувствие на тези, които искат да говорят от името на народа. Ако имаш 5 или 9 процента и говориш от името на народа - е смешно Именно затова си благодаря на моята партия. След няколко дни ще благодарим на народа, който излезе да гласува в условията на пандемия“, каза той.

За мен е най-добре да има най-гояма представителност в парламента.“, добави Борисов.

Нека да бъдем по-смирени и да не се чудим кой с кого може и с кого не. Познавам моите колеги от Европа и света, предстоят най-важните месеци, докато влезе в сила Планът за възстановяване. България може още по-добре да изглежда и да се промени. Не съм казал, че сме идеални. Аз знам каква отговорност нося. Много се радвам, че толкова партии влизат в парламента.“, заяви още Борисов.

Предлагам мир, да сложим експертите, да поемем отговорност и да направим максимално усилия до декември да излезем от пандемията“, подчерта той.