Шефът на Славия Венцеслав Стефанов призова главния прокурор Иван Гешев да се заеме с вилнеещите по родните стадиони, както прави с останалите представители на престъпния свят у нас. Футболният бос заговори за отвличането на сина си през 2004 година и отбеляза, че ако прокуратурата тогава е работила, както работи сега, развръзката би могла да е различна.

"Без да искам да се бъркам в политиката, ще кажа, че съм с две ръце за това, което прави главният прокурор спрямо лихвари, улични измамници и всякакви престъпници, които ограбват и тероризират възрастните хора.

Не ме интересува кои политически партии са зад Гешев и кои не са, аз говоря като гражданин. Трябва нещо да се прави. Мисля си, че ако сегашният главен прокурор беше на длъжност по времето, когато стана отвличането на детето ми, нещата можеха да са различни. Аз съм "за" прокуратурата и полицията да приберат всички престъпници и лихвари. Шапка свалям на Гешев, че натиска уличната престъпност и резултатите се виждат.


Левски още не са ми платили за счупения сектор! Трябва да платят около 50 000 лева - новите седалки, демонтаж, монтаж. Мисля си, че техните фенове не ги правят тези неща срещу нас, а срещу ръководството на Левски. Може би са им спрели кранчето и затова. Защото сега тези пари ги чакаме от Левски. Интересно ми е защо за пореден път полицията беше зрител, въпреки че съм й платил 8 000 лева за охраната на мача.

Който чупи, хвани го, прибери го, друсни му една глоба, закарай го да положи общественополезен труд, да видим дали другия път ще чупи пак. Трябва да има ред и законност, не може да се троши безнаказано чуждо имущество ", каза Венци Стефанов пред "Спортал".