Мегасъбитието Teen Boom Fest ще се проведе на Морска гара Бургас на 4-и и 5-ти септември при вход свободен

След като бургазлии и гостите на града се забавляваха със Spice Music festival и завездите на 90-те, сега е ред за мега забавление и за тийнейджърите и най-актуалните BG инфлуенсъри, тиктокъри, ютубъри и изпълнители.

Всички те идват за Teen Boom Fest на 4-ти и 5-и септември в Бургас. Мащабното събитие ще се проведе на Морска гара Бургас при вход свободен.

На фестивала ще присъстват впечатляващият маг Жокера, най-актуалните поп и хип-хоп изпълнители - Дара, Павел и Венци Венц, Vessou, Кристина Дончева, Торино и Пашата, Venzy, Митко Петров, Чоко,чаровните танцьорки и близначки Сузи и Рени, влогърите по здравословно хранене Радо Кузманов и Ива Друмева, влогърите Баллан, Димитър Кирязов /Светът на Ванката/, Еляса и Елекса, Дени Антилопата, Боян Т.

За повече информация следете страниците и не забравяйте да се чекнете от събитието.

Facebook страница - https://www.facebook.com/teenboomfest/

Facebook event - https://www.facebook.com/events/299781927801972/

Instagram страница - https://www.instagram.com/teenboomfest/

TIKTOK - https://www.tiktok.com/@teenboom2020?lang=en

Вече се върти атрактивен и интригуващ видео клип, показващ защо Бургас ще бъде домакин на инфлуенсърския фестивал Teen Boom Fest. Клипчето показва многобройните начини на забавление, които Бургас предоставя на своите млади жители и гости. В него ще видите едни от най-красивите и романтични места в морския град - плажа, Часовника, Морска гара, централната част на Бургас, Морската градина, Терасата на Културен център "Морско казино", компаса, скейт парка в парка в ж.к. "Изгрев", площад "Тройката", Моста и други.

Организатори на новия младежки фестивал са Община Бургас, Общинския съвет по наркотични вещества, Министерството на труда и социалната политика чрез Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", със специалното медийно партньорство на радио "The Voice".