До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, така че ще успокоим хората със сигурност. Те са тежки решения. За разлика от тези, които ходят и събират CV-та, ние имаме да решаваме COVID 19, болниците, Зелената сделка..Има толкова неща, които трябва да се решат. Най-голямата икономическа криза предстои. На много политически колеги им се вижда много лесно всичко това. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който инспектира строителството на пътища в страната. С него е зам.-регионалният министър Николай Нанков.

„Това е трудът на българина, на всички нас.“, каза премиерът, оглеждайки пътя.

Той коментира и записът с Христо Иванов. „Двуличието ще им блесне със страшна сила, всичко рано или късно излиза наяве и става ясно. Такова оправдаване, такова бягане...Той само да се погледне в огледалото. Да си погледне гузната физиономия, тя казва всичко, оправданията не вършат работа.“, каза Борисов.

Той подчерта и свършеното до момента.

„Сега идват хора от морето и казват: Толкова чисто море няма. От долу до горе цялото ни крайбрежие се пречиства. Представяте ли си какво е било Черно море преди нас?! То е за младите хора, но не само за тях, а и за тези хора на средна възраст, на възрастните, животът е мил на всички.“, каза още Борисов.