Залата на читалище „Просвета – 1888 г.” се оказа тясна за всички желаещи да присъстват на закриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Поморие.

Стотици местни жители подкрепиха кандидатите за президент на партията – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Домакинът и кмет на Община Поморие Иван Алексиев подчерта, че сега на страната ни й трябва повече от всякога стабилност и спокойствие.

„Имал съм възможността да работя с г-жа Цачева и с вицеадмирал Манушев. И двамата са изключителни професионалисти, достойни българи, които ще са гарант за националните ни интереси”, каза Алексиев.

„Трябва да удържим стабилността на втория кабинет на Бойко Борисов, за да гарантираме финансовата и икономическа стабилност, да продължи доброто темпо на работа в държавата. Така институциите ще могат да работят спокойно и в интерес на гражданите”, категоричен беше областният лидер на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев.

„Цецка Цачева е доказала своите качества на държавник. Тя ще работи в синхрон с всички власти, няма да разделя обществото. Ще продължи да отстоява принципите на демокрацията”, каза народният представител Иван Вълков.

Гостите и жителите на Поморие бяха категорични, че никой не иска да си спомня периода, в който ГЕРБ не управляваше и всички европейски фондове бяха спрени, а местната икономика се задъхваше. Държавните средства не стигаха до морския регион.

„Нуждаем се от стабилно правителство и стабилна местна власт. В Поморие отново ще покажем, че подкрепяме добрите политики и не вярваме на празни лозунги”, казаха от групата на общинските съветници на ГЕРБ в морската община.

От партията подариха на поморийци хитово представление на ДТ „Адриана Будевска”.