Чудесна новина! Учени разработиха ваксина срещу затлъстяване

img

Учени от университета в Копенхаген установиха, че белтъкът IL6, може да се използва като задействащ механизъм за изгарянето на големи количества подкожни мазнини, пише в. "Дейли мейл".

Въз основа на синтеза на белтъка специалистите разработиха препарат, който с една инжекция може да "излъже" организма активно да се освобождава от подкожните мазнини.

Изследователите установиха, че нивата на белтъка IL6 значително се повишават по време на физически натоварвания. Това води до изгарянето на мазнините в клетките и мускулите.

След като провели тестове с ваксината, датските специалисти стигнали до извода, че хората ще могат да отслабват и без да прибягват до интензивни физически упражнения.

Особеностите на новото откритие се състоят в това, че IL6 се явява своеобразен енергиен регулатор и може "по команда" да пренасочва енергията, "натрупана" в организма при изгарянето на мазнините. Инжекция на допълнителни количества от този белтък в човешкия организъм отключва верижна реакция при изгарянето на мазнините и въглехидратите.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018