След гей-скандал: Убиецът от Борисовата градина отрязал най-милото на любовника си

img

Гей скандал между клошари е причината за убийството в Борисовата градина. Гледката на убития 48-годишен скитник е била потресаваща, пише "Трафикнюз". Той е издъхнал от няколко удара с нож, а пенисът му е бил отрязан. Задържаният за бруталното престъпление 33-годишен друг бездомник е бил приятел на жертвата. Двамата са видяни да седят на една пейка малко преди убийството, а според охранители често са забелязвани в района.
Малко преди кървавата разправа са се чули викове и крясъци от мястото на инцидента, разказват минувачи. "Задържаният за убийството мъж има 2 криминални регистрации. Дава неадекватни обяснения и ще се проверява псхичното му състояние", обясни директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев. Жертвата пък има една криминална проява в живота си, свързана с- хулиганство. И двамата са водили скитнически начин на живот и нямат адресна регистрация в столицата.
Засега не е ясно какво е предизвикало гнева на убиеца, както и садистичния му изблик по отношение на жертвата.Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас

Горят сараите на Доган в парк Росенец