Четирима младежи са загинали при тежка катастрофа тази нощ. Сблъсък е бил между лек автомобил и ТИР на пътя Плевен - Русе в района на свищовското село Горна Студена, съобщи БНР.

По първоначална информация причина за катастрофата е неспазване на знак "Стоп" от водача на лекия автомобил.

Загиналите са четирима от най-добрите футболисти на "Павликени" - Димитър Кушев, Георги Вълчев – Машинката, Генчо Стефанов и Ивелин Иванов, съобщава "Янтра днес".

БМВ-то с плевенска регистрация е било по непотвърдена информация шофирано от Ивелин Иванов, който е юноша на "Етър".

"Павликени" игра вчера мач за Купата на Аматьорската футболна лига в Козловец срещу местния "Земеделец-93" и спечели с 3:1. Единият от головете вкарал именно Ивелин Иванов. Част от футболистите пътували за мача с колите си.

"Потресен съм, просто не мога да говоря. Димитър Кушев беше с контузия и му казах да не идва за мача, но той реши да подкрепи момчетата. Четиримата останаха в Козловец след мача с намерение да се приберат по-късно", сподели потресеният треньор на "Павликени" Димитър Тодоров.

Димитър Кушев бе голмайстор на отбора и играещ помощник треньор, Генчо Стефанов бе опитен вратар, Георги Вълчев – Машинката също е отлично познато име във футбола, а Ивелин Иванов бе най-младият от четиримата.