26-годишна жена от Куртово Конаре беше открита мъртва, прободена с нож в гърдите, близо до дома си. Безжизненото тяло на Милена Динова е намерено от брата на кмета на селището Костадин Пиринов. Той и още 3-ма мъже от селото е трябвало да вземат Милена, за да отидат заедно на работа нощна смяна в месопреработвателна фабрика в Ново село. След като обаче Милена не се появила на мястото за срещата, те тръгнали с колата по улица "32"-ра, където живее Милена, за да я пресрещнат. "Тя е била още топла, когато брат ми и спътниците му са я намерили на земята", заяви кметът на Куртово Конаре Иван Пиринов, съобщава „24 часа”.

"Някой е знаел, че момичето е било нощна смяна и я е причакал", коментират комшиите на жертвата. Местните са чули от полицаи, че момичето е било прободено в сърцето, но ножът не е бил открит. Криминалисти извършиха тази сутрин втори оглед на местопрестъплението като всички улици, водещи към къщата на Милена, бяха затворени от полиция. "Такова страшно нещо скоро не беше се случвало. Да беше кражба, но не и смърт", казват хората в Куртово Конаре.

Убитата Милена е получила годежен пръстен само преди няколко дни. Приятелят й Илиян й предложил брак навръх Коледа и младата жена приела, пише TrafficNews.bg.

Една от версиите на разследващите е убийство заради ревност. Милена не е била ограбена и няма следи от сексуално насилие. Все още няма задържан.