Труп на дилъра на дрога Йордан е открит на таван в Несебър

img

Йордан Б. е регистриран в полицията за осъществени кражби и търговия с наркотици

Трупът на Йордан Б., наркодилър от Първомай, беше открит в таванска стая в Несебър, в блок 51 в ж.к. „Младост“, който се намира в Новия град. Тялото е намерено в напреднал стадий на разлагане.

Йордан е бил криминално проявен за осъществени кражби и търговия с наркотици. Срещу него е имало започнато производство за разпространение на дрога. Той е ползвал таванското помещение като квартира, в която е живял. Помещението му е отдадено под наем от съсед, който живее в същата кооперация. Според жители на сградата през последните дни, когато е бил виждан жив, мъжът е бил често в неадекватно състояние. "Тук през лятото идва всякаква измет, не можем да проверяваме всички, които искат квартири. Повечето, които наемат таванските помещения в тези блокове, са работници или са тук с определена цел, а не са туристи", казаха жители на сградата пред БургасИНФО. За да бъде изваден трупа на мъжа, на място са били екипи на полицията и пожарната.

Трупът на Йордан Б. е откаран за аутопсия в Катедра Съдебна медицина към МБАЛ – Бургас. Според съдебните медици няма данни за насилствена смърт. Взета е кръвна проба за химичен аналз, тъй като по дани на съседи, в последните дни Йордан е бил непрекъснато под въздействие на алкохол и вероятно упойващили наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас