„Не съм чул някой да ходи в ресторанта и да си купува наркотици. Има извършен обиск– къде да са тези наркотици? На територията на „Оксижен” от 2014г. сме под силно полицейско присъствие. Всяка вечер на бара имахме по 8 цивилни полицаи”, каза пред камерата на Btv Данaил Петков – наемателят на ресторант „4YOU”, където на 8 юни бе прострелян Димитър Желязков – Очите, гардът му Александър Алексиев – убит, а другият сподвижник на Очите – Никола Маринов – Магарето, прострелян в крака. Петков не е сред задържаните след възстановката във „4YOU”, когато бяха арестувани хората на Божидар Кузманов – Кравата, защото е решил да мине зад граница и в момента полицията го издирва.

„Познавам Божидар Кузманов чисто визуално. За сметки за разчистване на територията на заведението не мога да говоря. Това, което се случи там е ад за един наемател”, каза Петков. Той заяви, че полицията е иззела записи, на които се вижда влизането на Митьо Очите и неговите момчета. Записите са от близката дискотека и от лунапарка.

„В нощта на престрелката отидох на място 15-20 минути след случилото се. Всичко вече бе оградено с полицейски ленти и не ме пуснаха да вляза. Бях задържан в ареста на 8-ми срещу 9-ти. По някое време в килията влезе лице с бронежилетка – пряк участник в случилото се. Интересното е, че лицето влезе след мен и бе пуснато преди мен – за по-малко от 24 часа”, добави наемателят на „4YOU”. Той не пожела да назове името на собственика на обекта нито каква е била ролята на Божо Кравата в заведението.