Сметка от 210,84 лева е поредната, неплатена от Красимир Х, с прякор Рейсъра от бургаския квартал Рудник, при зареждане на дизел от бензиностанции по Южното Черноморие.

Полицията е установила, че Красимир Х. около 15.39 ч. на 27 април е заредил дизелово гориво, без да плати, от бензиностанция ЛУКОЙЛ - с. Атия, намираща се на пътя Бургас-Созопол. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.

Припомняме, че в края на април и началото на май имаше серия от случаи, при които шофьор на БМВ пълни колата си за различни суми, обикновено от около 100-200 лева и заминава без да си плати.

Един от тях е и на бензиностанция OMV в село Ветрен, където шофьорът заредил с дизел за 112,89 лева. Полицията заловила Красимир Христов, който направил пълни самопризнания и върнал сумата на зареденото гориво. Установено е обаче, че той е извършител на кражба на две алуминиеви джанти заедно с гумите от лек автомобил „БМВ 320 Д“, с бургаска регистрация, паркирана в село Изворище. Христов е криминално проявен.