30-годишен мъж от бургаския ж.к. „Славейков” се заби с лек автомобил БМВ в стълб на булевард „Димитър Димов” и го смаза до неузнаваемост. Колата е така зверски ударена, че е увита около стълба, а предницата й буквално е разцепена от задната част на автомобила. В автомобила са пострадали и две момичета, които са откарани заедно с шофьора с линейка в болницата, казаха очевидци на инцидента пред BurgasInfo.

Най-вероятната причина е, че шофьорът е карал бързо върху мокрия път и е загубил контрол върху автомобила, заради което е излетял от пътя. В момента едната лента на булевард „Димитър Димов”, в посока от центъра към ж.к. „Изгрев”, е затворена за движение в участъка от жп прелеза до първия светофар към ж.к. „Зорница”.

На място пристигна екип на криминалистична лаборатория, която да изясни причините за инцидента.

Според очевидци, състоянието на 30-годишния шофьор е критично. Той не е показвал признаци на живот преди да бъде качен в линейката, казаха свидетели на катастрофата. Едното момиче също е в тежко състояние, по първоначални данни от хората, които са били на място в първите минути.