Стефка, Галя и Меги били сред най-оборотните проститутки на арестувания от полицията сводник Иван Иванов. Те живеели в апартамент на третия етаж в блок 181 в бургаския ж.к. „Изгрев”. Най-скъпо вземала Стефка, тъй като била руса и най-красива. Наскоро към тройката се присъединило и четвърто-мургаво момиче от старозагорско село. Тя обаче привличала най-вече долнопробни клиенти, коментираха съседи пред "БургасИнфо".

Стефка и Меги били сестри, въпреки че изобщо не си приличали на външен вид. Обяснявали, че не работят, тъй като си имат богати приятели. Стефка се хвалела, че е гадже на Иван. Хората край техния апартамент постоянно се оплакваха от шумовете в жилището им. "Идваха мъже с букети, всеки път различни, дори се учудвахме, че някой ходи при проститука с букет", коментираха жители на блока. Същевременно обяви в "Ало, Бургас" издавали заниманията им, там фигурирали и тарифите, срещу които могат да бъдат ползвани услугите им.

Външният вид на Иван по нищо не издавал източника на доходите му. Изглеждал интелигентно, демонстрирал добри обноски.

Иван Иванов не живеел в апартамента постоянно, но наминавал често с лека кола – „Опел Корса” със старозагорска регистрация. При спецакцията на полицията преди два дни автомобилът е бил щателно претърсен, а Иван проснат повече от час с белезници върху капака й.

Малко преди това четирите момичета били отведени с автомобил от друг мъж в неизвестна посока. Носели оскъден багаж - малка чантичка и найлонова торбичка.

Очаквайте подробности!