Хитовата постановка "Актрисата" с участието на Стефан Данаилов и Аня Пенчева ще бъде представена в Бургас на 18 юли, съобщиха организаторите от културна организация "Арт Ателие" и ПК"Ажур Пико". Премиерата е от 19.00 часа, а билети вече се продават на каса "Часовника" /пред хотел "България"/.

"Актрисата" несъмнено е театралното събитие за годината и се играе във всички градове в България при изключителен зрителски интерес.

На Стефан Данаилов ще партнират Аня Пенчева, Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Павел Иванов. Режисьор е Росица Обрешкова а музиката е специално написана от Иван Лечев.

"Актрисата" на много награждавания и шумно аплодиран по света и в България драматург Питър Куилтър е комедия, която достига и драматични обертонове. Актрисата Лилия Мартин, в чиято "кожа" влиза знаменитата Аня Пенчева, иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се "завихрят" шеметни ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената. Като на своеобразен парад покрай актрисата "дефилират" нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си. Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота й мъже има власт над нея - или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има? Освен отговорите на тези въпроси, заедно с режисьорката Росица Обрешкова и големия Стефан Данаилов като постановчик на "Актрисата", ще разкрием и още театрални загадки, най-важната от които е: колко силна е магията на театъра!

Маруся Русева и "Арт ателие", като организатор на театралната постановка " Актрисата" и организаторите на изложбата " Тутанкамон", правят жест към почитателите на театъра. Всеки, който закупи билет за премиерата на "Актрисата", която ще бъде на 18 юли от 19 часа на сцената на Операта, ще може да закупи билет за изложбата на супер преференциална цена от 11лв. Тези, които вече са закупили билети за театъра, могат да се възползват от промоцията в деня на постановката, показвайки своя билет на касата.

Информация на тел. 0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА /организатор " Арт ателие"/