Хитовата стенд-ъп комедия "Никой не е пълно 6" - бясното шоу на Шекерова по идея на един от най-известните съвременни драматурзи Елин Рахнев - идва в Бургас.

"Никой не е пълно 6" ще има едно-единствено представление тук - на 21 декември, от 19.30 часа. Мястото е Експозиционен център "Флора". Невероятно забавната история на учителката Райна Апостолова гостува благодарение на кафе-книжарница "Екслибрис" - основен организатор на събитието.

Комедийната актриса Иванка Шекерова е едно от най-обещаващите имена на българския театър, а някои я наричат "новата Стоянка Мутафова". Шоуто й е с продължителност час и половина и вече покори зрителите на София, Пловдив, Хасково, Габрово. В него Шекерова показва и таланта си на певица.

"Очаквам с голямо вълнение срещата си с бургаската публика. Бургас е в сърцето ми и винаги ще бъде", казва Иванка Шекерова, която в момента е част от трупата на Хасковския театър.

Както всички добри идеи, и тази се ражда край морето. Един ден актрисата и драматургът Елин Рахнев разговарят на брега в Лозенец и така им хрумва идеята да направят този моноспектакъл за оценките в живота и в училище на пълната отличничка и учителка по професия Райна Апостолова, която се сблъсква със суровата действителност.


а сцената ще се завихри буря от неочаквани, смешни, абсурдни и истински ситуации. Зрителите ще видят как на младата учителка от Копривщица Райна Апостолова - Поборникова й кипва барутът. Как печели любовните си битки и защо никой мъж в живота й не е за пълно 6.

За представлението в Бургас, заедно с Шекерова, пристига и драматургът Елин Рахнев.