Мери Бойс Бенд представя новата си песен „Щастливи дни“ – сингъл от предстоящия едноименен албум на групата. Наскоро музикантите изнесоха концерт по повод своя 23-ти рожден ден и, като подарък, зарадваха почитателите си с песента и лирик-видеото към нея. Публиката имаше възможност първа да изгледа романтичния клип, дело на режисьора Васил Стефанов. Главно действащо лице в него е виртуозният музикант Георги Величков, който свири на баян. На живо прозвучаха любимите сингли от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, както и нови, неиздадени досега песни, които ще влязат в албума „Щастливи дни“.

Първото участие на групата в такъв формат е през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песните „Непознати улици“, „Дългият път към дома“ и „Слънчогледите“ в учебниците по музика, Мери Бойс Бенд е една от най-успешните и обичани групи в България.

Следващият концерт на Мери Бойс Бенд е на 10-ти февруари (събота), от 22 ч., в клуб „Алайв“ в Бургас. Музикантите ще представят на живо и новия сингъл „Щастливи дни“. Датата съвпада с личния рожден ден на Мери.