Да им е честит Петльовден на Гъмов и Любо Нейков! Специално за тях в деня, който българската традиция е отредила за празник на мъжката рожба, а целият останал свят казва, че мъжът има право да бъде какъвто си пожелае. Та точно в този ден, Станимир Гъмов и Любо Нейков ще влязат в ролята на мъж и .... неговата жена. Точно така – Любо Нейков ще се окаже жената на Гъмов.

Именно така го е съчинил Рафи Шарт в комедията си „ Жена ми се казва Борис” – една много, ама много френска история за мъж с жена и любима, изпаднал в ситуацията да желае да няма ни една от двете. А да има за жена един Борис ? Защо ? Защото жената и любимата създават такъв дискомфорт, от който само Борис може да го избави. Една парижка история , в която Станимир Гъмов, Диана Любенова, Любо Нейков / специално за Бургас /, Петьо Петков- Шайбата, Стефан Рядков, Ернестина Шинова и Жанина Дончева ще създадат ситуация, в която един мъж с жена и любима изненадващо ще пожелае да заживее спокойно и порядъчно с Борис.

Семейна комедия на любовните обрати с парижки мизансцен , режисирана от Владлен Алекснадров, сценография от Петьо Начев и костюми от Антония Попова и Алина Тютър.

Поради големия интерес към постановката, актьорите от „ Жена ми се казва Борис” пристигат в Бургас отново на 2 февруари от 19ч. и ще поднесат цялото това сладко безумие от сцената на НХК.

ПОСТАНОВКАТА ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 2 ФЕВРУАРИ ОТ 19Ч В ЗАЛА НХК.

БИЛЕТИ НА КАСАТА НА НХК.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор /Арт ателие/