Върхът в руската танцова школа FLEXX BALLET пристига у нас, като част от световното си турне за 2017-та година. Единствено на 14, 15 и 16 март имате уникалната възможност да закупите Промо билети на цена само 20 лева за трите вече обявени града – Варна, Бургас и Велико Търново. Редовните цени на билетите са от 40 до 80лв. Тази невероятна промоция е комплимент от FLEXX BALLET и организаторите от EventsJar към публиката в България, в която артистите се влюбиха само след едно гостуване. След като миналата година FLEXX BALLET направи фурор в София, в зала 1 на НДК, се завръща с ново шоу и ще бъде приветстван в няколко български града.

Обичаната класика на руското танцово изкуство, съчетана с най-доброто от съвременна Русия, екстремни танци, визуални ефекти и много емоционална атмосфера представя новото шоу на FLEXX BALLET – FANATICA. Спектакълът разказва история за отношенията между мъжа и жената и техните нюанси, обрисувани в отделни сцени. Невероятната пластичност, динамика и движения в танците предават на зрителя съвсем реално човешките емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов. Невиждано досега на Балканите, това шоу ще завладее сетивата и сърцата ви.

FLEXX BALLET е обичан по цял свят. Световното турне тази година включва градове от цяла Русия, Китай, Германия, Франция, Италия, Швеция, Финландия и няколко града от България. Първите обявени градове са Варна -16.12, Бургас – 17.12 и Велико Търново – 19.12. Само през следващите три дни, купете билет за FLEXX BALLET на уникалната Промо цена от 20 лева!

Билетите можете да намерите на касите на ФК Варна, Държавна опера Бургас, ДКС „Васил Левски“ Велико Търново и онлайн на Ticketpro.bg.