Световноизвестното сопрано Ли Ли ще се включи в концертите на най-успешния струнен квартет в историята на музиката, BOND, през пролетта в София, Варна и Бургас. Симпатичната британка с китайски произход потвърди новината чрез фейсбук страницата си. През последните няколко години тя стана изключително популярна със соловите си изпълнения на мащабни спортни форуми, с ролите на Чо-Чо Сан от „Мадам Бътърфлай“, Лиу от „Турандот“ и Розина от „Севилският бръснар“, както и с Коледния си сингъл съвместно с любимеца на кинозрителите сър Кристофър Лий.

Повече от 2 месеца преди шоуто на BOND и Ли Ли във Варна, билетите вече са разпродадени. Поради огромния интерес за варненци и гостите на града се организира втори концерт – на 23 април. Билетите вече са в продажба на касите на Фестивален и конгресен център – Варна.

С много класика и сексапил красивите дами ще открият серията си български участия на 19 април в НДК в столицата. След това британско-австралийската формация и чаровната Ли Ли ще бъдат на живо във Варна на 21 април, както и в Операта в Бургас на 22 април. Пролетните български концерти на BOND ще завършат отново в морската столица с извънредното шоу на 23.04., неделя.
Двете цигуларки Таня и Еос, виолистката Елспет и челистката Гай-И са работили със знаменитости от ранга на сър Пол Макартни, Джими Пейдж, Браян Адамс, Spice Girls. Продажбите на албумите им им отреждат мястото на най-успешния струнен квартет в музикалната индустрия за всички времена.