Осем месеца условна присъда за педофил-перверзник

img

28-годишен женен мъж от Разлог получи условна присъда за порноматериали с малолетни момичета.

П.Т. признал вината си и получи от районния съд в Разлог 8 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок и 5000 лв. глоба.

През 2016 г. сервитьорът П. Т. създал фалшив профил в социалната мрежа като сложил снимка на момче. Целта му била да общува с момичета и да получава от тях снимки на голите им тела, както и чрез камера да ги кара да се събличат и да му показват половите си органи. За 5 месеца изпратил покани до 1239 момичета от България на възраст от 7 до 13 г.

Успял да осъществи връзка с няколко, като част от тях отказали да изпълняват желанията му, но други се съгласили. Той обещал да купи мобилен телефон на едно от децата и да му даде 400 лв., ако се съблече голо и си покаже половия орган. Две от момичетата били сестри. Карал ги да се снимат голи и да му пращат снимки. След това ги изнудвал, че ще качи снимките им в интернет. Събличал се пред камера гол и карал момичетата да наблюдават похотливо показване на половия му орган. В компютъра му били открити порнографски материали - снимки и видеоклипове, изобразяващи мастурбация, похотливо показване на женски и мъжки полови органи, с непълнолетни момичета.

На две от момичетата той ще трябва да плати и по 2000 лв. обезщетение за морални вреди.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас