Блясък и изящество покориха Бургас: Дизайнерът Мария Диомова спря дъха с уникални модели на зашеметяващо дефиле за 20 години „Диома“

img

Красота, блясък, изящество покориха тази вечер Бургас. Поводът беше представянето на новата колекция на дизайнерът Мария Диомова, с което тя обеляза 20 години от създаването на модна къща „ДИОМА“. Публиката буквално се потопи в приказката на нейните уникати, завладяващи всяка дама със стил и класа. Модната фиеста се проведе на емблематично за Бургас място – театър „Адриана Будевска“, което допълнително потопи зрителите в неповторим дух и атмосфера. Всяка рокля, представена от моделите, е уникална, ръчно изработена. Ревюто показа и най-новите тенденции за абитуриентските рокли и как всяка дама да се почувства зашеметяващо красива и изискана.

DIOMA Fashion е бранд, превърнал се в символ на стил, грация и изящество.

Веднъж докоснали се до произведенията на бургаския дизайнер Мария Диомова, дамите остават без дъх. Няма как да сбъркате роклите с марка „ДИОМА”.

Как е поставено началото на приказката „ДИОМА“, какви са новите тенденции за вечерните и абитуриентски рокли, как се покорява пазара – очаквайте от уникалната Мария Диомова в БургасИНФО.
1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Ася
    2019-01-19 02:26:43

    Уникалниииии

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?