Племейтката Златка Димитрова, която стана горда майка на първородния си син Миро преди около месец, реши да покаже секси форма на последователите си в социалната мрежа, пише HotArena.Тя се е щракнала срещу огледалото и сякаш като мащехата от приказката за Снежанка го пита:"Огледалце, огледалце от стената, кажи коя е най-красива на Земята?". Какво отговаря огледалото остава да гадаем, но това, което се вижда е, че Златка влиза в старата си форма с доста бързи темпове.

Но няма как да подминем баджаците, които са доста закръглени от външната страна, а от вътрешната провиснали. Това не е укор, а само констатация, защото малко мамчета могат да се похвалят толкова бързо възстановяване. Явно моделката полага сериозни усилия.

Само седмица след раждането Злати се похвали, че е свалила 12 килограма от теглото си и публикува кадър с пластичния хирург д-р Енчев. Вероятно е Димитрова да е потърсила консултациите му, за да може да постегне увисналите участъци по тялото си, които дори и с часове във фитнес залата няма да успее да прибере за кратко време.