„Ние искаме да продаваме дестинация България като място, което има всичко – море, планини, богатство от природни ресурси, впечатляващо културно и историческо наследство.

„Ние искаме да продаваме дестинация България като място, което има всичко – море, планини, богатство от природни ресурси, впечатляващо културно и историческо наследство. Трети сме в Европа, след Италия и Гърция, по брой на откритите артефакти – над 40 000. А и българите сме изключително гостоприемни. А и у нас е сигурно” – Това заяви на чист английски език министърът на туризма Николина Ангелкова пред CNN. Ангелкова седна на горещия стол в ежедневното предаване за икономика и политика на глобалната медия- „Quest Means Business”. В интервюто отговаря на въпроси, свързани с предимствата на България като туристическа дестинация и отражението на глобалната сигурност и имигрантската вълна върху сектора у нас. Тя говори с лекота на езика на Шекспир и убеждава зрителите, че страната ни е сигурна дестинация, която си заслужава да бъде посетена.
”Quest Means Business” е едно от най-рейтинговите ежедневни предавания на CNN за актуалното в световната политика и икономика. Събеседници на обявения за един от 7-те топ журналисти в света Ричард Куест, са били, както главни изпълнителни директори на световни корпорации като Джефри Каценберг DreamWorks и бившият изпълнителен директор на Ford Алън Мълали, така и водещи политически фигури, сред които британският премиер Дейвид Камерън, изпълнителният директор на Международния валутен фонд Кристин Лагард и бившият председател на Европейския съюз Жозе-Мануел Барозо и др.