Започна гласуването за Ученик на годината, подкрепете най-изявените

img

Бургас ще отличи своите най-добри ученици. Инициативата е на Общината, провежда се за трета поредна година и има за цел да насърчи младежи с изявени постижения в областта на образованието, науката и изкуството. Тя е е част от програмата "Бургаски деца".

Имената на номинираните ученици във всяка категория вече са ясни и всеки може да подкрепи предпочитан от него кандидат на следния адрес: https://www.burgas.bg/bg/info/index/1379.

По регламент предложенията за номинации се отправят от директорите на училища или експертна комисия и са в следните категории:

"Математика и природни науки" - І-VІІ клас;

"Математика и природни науки" - VІІІ - ХІІ клас;

"Изкуства" - І-VІІ клас;

"Изкуства" - VІІІ - ХІІ клас;

"Хуманитарни науки".

В следващите седем дни всеки ще има възможност да гласува за своя фаворит. Победителите ще бъдат определени на базата на резултатите от гласуването. За да дадете своя глас, трябва да посочите валиден e-mail адрес. На този адрес ще получите линк за потвърждение на вашия глас, който ще бъде отчетен, след като извършите потвърждението. Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12:00 часа на 2 декември 2019 г.

Наградата на победителя ще бъде връчена на специална церемония.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас