Децата на Крайморие разрязаха красива двуметрова торта за празника на бургаския квартал, който се проведе в събота. Сладкото изкушение беше приготвено от талантливия майстор-сладкар и носител на златен медал за декоратори от Националната кулинарна купа на България през 2019 г. - шеф Тихомира Колева. Сред гостите на празника бяха депутатът Ася Пеева, зам. кметът Диана Саватева, общински съветници.

„Нека Краайморие е пълно с туристи, мрежите – с риба, на домакините пожелавам– пълни къщи с благоденствие и с удовлетвореност.“, каза Ася Пеева.

„Крайморие всеки ден разгръща своя капацитет. След 1 година, когато пак се съберем тук, Крйморие ще бъде още по-красиво място, още по-заредено с позитивна енергия. Голямото богатство на Крайморие, са младите хора, които са избрали да живеят тук, които са избрали да развиват бизнес и които се опитват да направят квартала на Бургас красиво място, което има свой път на развитие. Това е богатството на Крайморие“, каза Диана Саватева.

Красивият квартал "Крайморие" отбеляза с интересна програма своя празник.

Местни жители и много гости на квартала се събраха снощи на новата лодкостоянка, където се проведе празничен концерт с участието на поп певицата Преслава Минасян и народната певица Катя Георгиева.