Първи ден на базара за ръчно изработени изделия в Бургас: Български производители показват рецептата за щастие край "Флората", подкрепете ги (СНИМКИ)

img

Български производители показаха рецептата за щастие още в първия ден на ХЕНДМЕЙД базара, който беше открит днес в експозиционен център "Флора" в Бургас. Био храни, напитки, крафт бира и творци от всички кътчета на страната се събраха отново на едно място. Предвид епидемичната ситуация и необходимите мерки за сигурност, изложението този път е на открито.

"Вярваме и продължаваме да вярваме, че купувайки подарък ръчна изработка, купуваме часове на проби, експерименти и провали. Купуваме часове, дни, седмици на отчаяние и истинско щастие", споделят организаторите на базара.

Мотото тази година е "Подкрепете българския производител!".

В базара участват също така малки мандри от бургаския регион, бутикови производители на колбаси, хлебопроизводители. Шарено е и в арт зоната, където ще откриете над 20 творци на бижута, плетени играчки, свещи, керамични съдове, уникални сувенири от дърво, био козметика и други.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас