i

Драма с кисело зеле, презервативи и фасове разтърси бургаски блок

img

Нечуван скандал разтресе бургаски блок в "Славейков", след като на мястото за лепене на обяви кацна най-странната, виждана досега. Явно карантината се е отразила доста зле на част от обитателите и те се хванаха гуша за гуша. Наематели на седмия етаж си простирали ефирното пране среднощ, когато то било обилно полято с всикнат зелев сок. Бързо проучване установило, че съседката от горния етаж решила да си изчисти бидона по тъмна доба с надеждата да не я усетят, като мятала черпаци останките от чорбата, разчитайки, че всички спят.
Оказало се обаче, че повечето бдят. Една булка простирала, друга си решела мократа коса на терасата, а изнервен мъж пушел на балкона надолу по етажите. Всички усетиили вонята на зелето, а къпаната на собствената си глава.
Пламнал луд скандал между съседите, а дамата с неизхвърления бидон се барикадирала вкъщи.
От близо седмица войната се води на таблото за обяви. Незнайно кой скъсал първата и написал "Моля, който си хвърля презервативите навън, да си ги прибере!". Тутакси друга дама призовала: "Който пуши цигари със златно на филтъра да слезе и да си събере фасовете". Незнаен борец за правда добавил своето послание: "Сексът да се води до 22 часа, защото леглата ви много скърцат и не можем да спим!" Стигнало се до чукане в нерагламентирано време, вдигане на шум от деца, блъскане на метална кофа в баня, развалено тоалетно казанче, та даже и чии бикини висяли на стара антена, отхвърчали от незнаен балкон.

В момента в блока не смеем да се погледнем в очите, пише наша читателка. Листчетата с обвиненията се лепят нощем на таблото, не знаем кой е, пък и почерците са различни. Явно всеки, който се е набрал на съседа си, сега спокойно излива мъката си на стената на плача. Мнозина гледат гузно, защото не знаят кое обвинение за кого се отнася. Някой пък късал бележките и най-вероятно ги прибила вкъщи, защото ги нямало в имповизирането кошче за боклук във входа.

Дано вербалната агресия не премине в скубане на коси, надява се нашате читателка.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"